15 Ocak 2016 Cuma

Sayfamızda en güzel resimli cuma mesajları resimli, mesajlar, resimli cuma mesajları, resimli cuma mesajları 2015, resimli cuma mesajları facebookta paylaş, resimli cuma mesajları indir, resimli cuma msj indir,

Bedava Resimli Cuma Mesajları İndir

resimli cuma mesajları indir

Cuma günü hürmetine, ya Rab! kalbimize ferahlık, rızkımıza bolluk, ömrümüze bereket ver.(amin)
Hayırlı cumalar.

resimli cuma mesajları indir



Cuma günü hürmetine, ya Rab!  kalbimizi karartma, rızkımızı azaltma, kabrimizi, daraltma, senden başka kapı aratma, muhannete muhtaç etme. Hayırlı cumalar.


* * * * *


Bir sıkıntı içine düştüğünüz zaman 'Hasbünallah, ni'me'l-vekil, ni'me'l mevla, ve ni'me'l masir'deyiniz. Hz. Muhammed(sav) "Hayırlı cumalar.


* * * * *


Ya gül ol ya da güle tutkun bir bülbül. Olmazsa gülün bağrına saplandığı bir toprak ol. Allah’ım Gül de olsak bülbül de, su da olsak toprak da ne olursak olalım ama sana kul olduğumuzu asla unutturma. Hayırlı Cumalar.

Rabbim, bizleri sevdiği kullarından eylesin, yüzünüzden tebessüm eksilmesin. Hayırlı cumalar dilerim.


* * * * *


Ya Rab! Bizleri İşinin ehli olan, nimetine şükreden, ibadetini güzel yapan, doğru konuşanlardan eyle. Hayırlı Cumalar dilerim.


* * * * *


Rabbim, gönlünüzden geçen güzellikleri alnımıza kader diye yazsın. Amin, hayırlı cumalar dilerim.


* * * * *


Ya Rabbi! Kıldığım namazı kabul eyle! Sonumuzu hayır eyle. Son nefesimde Kelime-i tevhid söylememi nasib eyle. Ölmüşlerimi af ve mağfiret eyle. Duaların geri çevrilmeyeceği bu mübarek günde Rabbim dualarımızı kabul etsin. Bizleri Rahmetinden mahrum bırakmasın hayırlı cumalar


* * * * *


Ya Rab! Şu sonsuz merhamet ve rahmet deryasından bir damla da olsa, nasiplenmeyi hak eden kullarından eyle bizi. Gül kokulu, nurlu hayırlı cumalar dilerim.



* * * * *


Allah'ım! Büyük kudretin ile hayatımıza bereket ihsan eyle. Hayırlı Cumalar Dilerim.


* * * * *


Güzel insan, dualarda buluşmak dileğiyle Hayırlı Cumalar Dilerim.


* * * * *


Ya Rab! Rahmetini üzerimizden esirgeme, ömrümüzü bereketli, dualarımızıkabul eyle Amin. Gününüz Mübarek Olsun.


* * * * *


Mübarek cuma gününüzü kutlar, herşeyin gönlünüzden geçtiği gibi, güzel bir gün geçirmenizi temenni ederim. Gününüz Mübarek Olsun.


* * * * *


Yüce yaratan, hikmetiyle bir kapıyı kapatırsa, rahmetiyle diğerini açar. Ya Rabbi bu mübarek cuma günü hürmetine bizlere hayırlı kapılar aç. Amin. Hayırlı Nurlu Cumalar.


* * * * *


Güzel Mevlam, duaların geri çevrilmeyeceği bugünde dualarımızı kabul etsin. Bizleri rahmetinden mahrum bırakmasın . Hayırlı Cuma'lar Huzur dolu nice yarınlar dilerim.


* * * * *


ALLAH'ım bizi şikayet eden değil, Şükredenlerden eyle. (Amin) Hayırlı Cumalar.


* * * * *


Cuma günü günah işlemeden selâmetle geçerse, diğer günler de selâmetle geçer. Allah Cumamızı ve ettiğimiz duaları kabul etsin inşallah!


* * * * *


Ey Rabb’im! Bizlere seni hatırlatan haller, seni anlatan diller, sevginle dolup taşan aydınlık kalpler nasip eyle. Cumamız mübarek olsun.


* * * * *


Rabb’im elimizi Kuran’sız, gönlümüzü imansız, kulağımızı ezansız, dilimizi tevhidsiz, alnımızı secdesiz bırakmasın. Cumanız mübarek olsun.

* * * * *
* * * * *
bedava mobil cuma mesajları indir resimli, en güzel resimli cuma günü  mesajı indir bedava, resimli cuma mesajları facebook paylaş, cuma mesajları, Sevgiliye bedava resimli cuma mesajları indir, ücretsiz resimli cuma mesajları indir, resimli cuma mesajları indir bedava, cuma mesajları indir telefona, resimli cuma mesaj bedava indir,

0 yorum:

Yorum Gönder