3 Kasım 2016 Perşembe

en güzel cuma mesajları, cuma mesajları, resimli cuma mesajları, cuma mesajları 2017, cuma mesajları 2018, cuma mesajları resimli, cuma sözleri, cuma sözleri resimli, cuma msj


Rabbimiz! Bize dünyada da güzellik ver, ahirette de güzellik ver. Bizi ateş azabından koru. Bakara Suresi Ayet 201 CUMANIZ MÜBAREK OLSUN


* * * * *


Bütün güzelliklerin kilidini kendinde bulunduran 'Rabbim' Hakkımızda hayırlı olan kilitli kapıları aç. Amin. CUMAMIZI MÜBAREK EYLE...



* * * * *


Allahım! Yaptığımız işlerde bizlere muvaffakiyetler ihsan et. Sonumuzu hayır eyle. Evlerimize mutluluk nasip eyle. Bizleri göz kapanıncaya kadar nefsimizle baş başa bırakma. Amin. Hayırlı Cumalar...


* * * * *


Allah'ın selamı ve bereketi, Peygamberimizin (sav) şefaatı üzerinize olsun. Amin. Dualarda buluşmak dileği ile...Hayırlı Cumalar.


* * * * *


Bu gün günlerin efendisi. Cuma Gününüz Mübarek olsun. Kalbiniz imanla dolsun. Kötülük senden uzak, yüreğin sevgiyle dolsun. Dualarda buluşmak dileği ile hayırlı cumalar..


* * * * *


Allah'ım beni senden başkasına muhtaç etme. Senin sevdiğine sevdir beni. Bizleri cennetinle şereflendir. Mübarek cuma günümüzü hayır eyle.. Amin.


* * * * *


Şüphesiz biz yeryüzünde olan şeyleri, onun üzerinde süs yaptık. Böylece insanların hangisinin amel bakımından daha güzel olduğunu denemek istedik. (Kehfsüresi 7. ayet) Hayırlı Cumalar.


* * * * *


Ey inananlar! Cuma günü namaz için çağrıldığı(nız) zaman, Allah’ı anmaya koşun, alışverişi bırakın Eğer biIirseniz, bu sizin için daha hayırIıdır. HayırIı cumaIar… 62:10 – Namaz kıIındıktan sonra yery


* * * * * 


Ya Rab, kusurlarımızı af et, bizi kendine kul kabul et, Bizi nefsimizle baş başa bırakma, bize merhamet et. Hayırlı cumalar.


* * * * *


Ya Rab! Bizleri İşinin ehli olan, nimetine şükreden, ibadetini güzel yapan, doğru konuşanlardan eyle. Hayırlı Cumalar dilerim.


cuma mesajları



Ya Rab! Bizleri iki cihanın güneşi, Sevgili Peygamberimize layık bir ümmet et. Cumanız Güzel ve Bereketli Olsun. Selamlar..


* * *  * *


Rabbim, bizlerin sonsuza kadar cennetle şereflendir inşallah. 
Cumanız mübarek olsun.


* * * * *


güzel cuma mesajları indir resimli cuma mesajı paylaş.



Evinizden bereket, gönlünüzden huzur, dilinizden dua, kalbinizden Allah ve Resulullah aşkı eksik olmasın..Hayırlı cumalar..


Geleceğiniz umutlu, Cumanız kutlu olsun.



Cuma günü iyiliklerin hazinesidir ve güzel şeylerin kaynağıdır.



Rabbimiz! Bize dünyada da güzellik ver, ahirette de güzellik ver. Bizi ateş azabından koru. (Bakara Suresi Ayet 201) Amin. Gününüz bereketli olsun.


* * * * *


Duasız üşürmüş insanlar. Sana bir dua eden olsun, senin de bir dua ettiğin...


Cuma gününün bereketi ile bütün dualarınız kabul olsun. Hayırlı cumalar.

0 yorum:

Yorum Gönder