6 Mart 2016 Pazar

mesajlar,doğum günü mesajları sevgiliye,doğum günü mesajları sevgiliye uzun,doğum günü mesajları sevgiliye kısa,doğum günü mesajları sevgiliye anamlı,doğum günü mesajları sevgiliye tumblr,doğum günü mesajları sevgiliye facebook,doğum günü mesajları sevgiliye ekşi,doğum günü mesajları sevgiliye indir

En Güzel Doğum Günü Mesajları Sevgiliye - İndir - Paylaş

*Sen Allah’a dilenen dilek, göklere uzanan ellerimsin. Sen gözümden süzülen yaş, tek düşüncem, hasretimsin. Sen yaşadığım ömür, en güzel günlerimsin. Doğum günün kutlu olsun biriciğim.



Doğum günü mesajları



*Gözlerimde tutuyorum seni, gözyaşlarım sen. Kalbime hapsettim, her atışı sen. Dilimdeki içli şarkı, burnumdaki sıla kokusu, yanımdaki yamacımdaki yoldaşlık, içimdeki bambaşkalık hepsi sen. İyi ki doğdun gözümün nuru bir tanem.


* * * * *


*Benim şiirlerim çay kokar, düşlerim sade sen… Demlikte nefesin, bardakta gamzen. İyi ki doğdun hayatımın aşkı bir tanem. Mutlu yıllara.


* * * * *


*Gönlümün meclisinde herkes konuşsun istemem, kimse müdahale etmesin aşka… Yer gök şahidimdir ki siyasi görüşüm yoktur senden başka… Doğum günün kutlu olsun bir tanem.


* * * * *


*Kalbimi sana emanet etsem korur musun? Dilimin ucundaki cennet sevdamın sonundaki ‘Ömrüm’ olur musun? Sevgilim doğum günün kutlu olsun.


* * * * *


*Dünyada eşsiz bir huzur varsa o da kalbindedir. Hayatının bundan sonrasının kalbin gibi geçmesini dilerim. İyi ki varsın ve iyi ki doğdun canım sevgilim.


* * * * *


*Bir insanın idealleri olmalı, sonsuzluk gibi… Bir insanın özlemi olmalı, özlemle açan çiçekler gibi… Bir insanın bir tanesi olmalı, o da senin gibi… Doğum günün kutlu olsun canım.


* * * * *


*Bugün yokluğunun doğum günü sevdiğim. Kutlu olsun yüreğinde bensizlik. Gülüşün baki olsun yüzünde. Bana kalsın yine senli sensizlik.


* * * * *


*Bugün seni tanıyan ve bu muhteşem insanı seven herkes için çok önemli. Doğum gününde ve her zaman her şeyin en mükemmelinin senin olması dileğiyle. Seni seviyorum.


* * * * *

*Hatıralara değer biçemem, fakat bunlara bir parça güzel hatıra daha ekleyebilirim. Mutlu yıllar aşkım.


* * * * *

*Sevgi sevilen kişiye bir armağandır. Kabul edilip edilmemesi önemli değildir. Önemli olan duyguların ifade edilmesidir. Doğum Günün Kutlu Olsun.


* * * * *

*Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerin gerçek olması. Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde bugünü seninle kutluyorum. Nice yaşlara…
* * * * *
* * * * *
Sevgiliye doğum günü mesajları

0 yorum:

Yorum Gönder