23 Şubat 2016 Salı

doğum günü sözleri, sözler, doğum günü sözleri komik, doğum günü sözleri kısa ve anlamlı, doğum günü sözleri kardeşe, doğum günü sözleri indir, doğum günü sözleri 2016, doğum günü sözleri ablaya,doğum günü sözleri abiye, doğum günü sözleri uzun

En Güzel Doğum Günü Sözleri - İndir - Paylaş



*Doğduğun o muhteşem gün bulutları aşarak, adeta bir güneş gibi etrafına aydınlık saçarak girdin hayatımıza. Hep sevgiyle yaşa! Nice mutlu yıllara.


Doğum günü sözleri




*Acı ve hüzün bir yıldız kadar uzak, mutluluk göz bebeğin kadar yakın, umutların gerçek, mutlulukların sonsuz doğum günün kutlu olsun.






*Doğmanın bedeli ölüm, gençliğin bedeli yaşlılık, sevginin bedeli fedakârlık, dostluğun bedeli paylaşmaksa; bugünün bedeli hatırlanmaktır. Doğum günün kutlu olsun.





*Bugün dilediğin tüm dileklerinin gerçek, geleceğini oluşturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olsun! Mutlu yıllar.






*Uyarı! Bu mesaj aşırı sevgi, neşe ve iyi dilek içermektedir. Bir dakika için seni düşünen biri olduğunu bil ve sevincini hisset! Bu mutluluğun her zaman sürsün. İyi ki doğdun. Nice mutlu senelere.






*Güneş kadar sıcak, kar tanesi kadar berrak, yağmur kadar saf ve temiz bir yaşam dileğiyle… Doğum günün kutlu olsun!





*Biraz şans, biraz sevgi ve sabır, birer parça zaman, özgüven ve başarıyı da eklersek malzemelere, hepsini karıştırıp tüm dileklerinin gerçekleştiği bir ”hayat pastası” yapabiliriz sanırım. Mutlu yıllar dileğiyle.






*Bütün hayallerin umutlarınla birlik olsun, dileklerin, duaların kabul ve doğum günün kutlu olsun. Sana yüz binlerce öpücük ve kucak dolusu sevgi yolluyorum… Bil ki unutulmadın. Aramızda mesafeler olsa da her zaman kalbimdesin… Doğum günün kutlu olsun.





*Kelebeğin kanadı kadar hafif olsun kederlerin, doğum gününde bu pasta tam sana göre bebeğim… Nice yıllara sevgilim, Doğum günün kutlu olsun.





*Yüzünde her zaman bir gülümseme olsun çünkü sana çok yakışıyor. Doğum günün kutlu olsun.






*Rüyaların en güzelini görürken Allah’ın sana gönderdiği meleklerin kanatları o kadar büyük olsun ki, en masum anında bile sana kimse zarar veremesin. İyi ki doğdun.






*Varlığın varlığım, sebebin sebebim, niyetin niyetimdir, yanımdasın ya bundan ötesi yok. Sevmeyi sevilmeyi hak eden yüreğinle hayata hoş geldin. Doğum günün mutlu olsun.



*Yeni bir yıla başlarken, mumları üflerken, dilek tutarken, bizleri unutma lütfen… Doğum günün mutlu olsun. Hatırlar mısın? Doğduğun günü… Sen ağlarken etrafındaki herkes gülüyordu. Öyle bir hayat yaşa ki, öldüğünde herkes ağlasın, sen sevinçle gülümse… İyi ki doğdun, nice yıllara.





0 yorum:

Yorum Gönder