30 Ekim 2017 Pazartesi

Sayfamızda En Güzel resimli cuma mesajları 2018, resimli cuma mesajı 2018, resimli cuma mesajları 2018 yeni, resimli cuma mesajları, Cuma mesajları 2018 resimli Cuma Mesajları 2018 sözleri yer almaktadır.

Resimli Cuma Mesajları 2018 Anlamlı, indir, paylaş bedava


Bizim en büyük aşkımızdır Cuma. Cuması aşk olanın, aşkı baki olsun. Hayırlı Cumalar...


* * * * *

Ey Rabbimiz! Bizi İslam’dan ve Kur’andan ayırma. Bizi daima sırat-ı müstakimde tut. İslâm nurunu söndürmek isteyenlere fırsat verme. Bizim yüzümüzden insanları helak etme. AMİN Aşkım hayırlı cumalar



resimli cuma mesajları 2018, resimli cuma mesajı 2018, resimli cuma mesajları 2018 yeni,



Allah öyle güzel kader yazsın ki ; dünyanız da ahiretiniz de cennet olsun. Elinizi kaldırıp Yaradan'dan istediğiniz her şey ve tüm dualarınız kabul olsun. Tüm ömrünüz hayırlı, sağlıklı, mutlu olsun. CUMÂ GECENİZ HAYIRLARA VESİLE OLSUN


Yâ Rabbî!.. Kendi sevgini, sevdiklerinin sevgisini, bütün enbiyânın, Ehl-i beytin, Eshâb-ı kirâmın ve bütün evliyâ-i kirâmın sevgisini ve sevgine kavuşturacak amel ve işleri nasip eyle!


Kabrin arkası için çalışınız, hakikî saadet ve lezzet ondadır.cumanız mübarek olsun


Ey Allah'ım! Rüzgârların getirdiği âfetin şerrinden sana sığınırım! Ey Allah'ım, gözümde bir nûr, kulağımda bir nûr, kalbimde bir nûr yarat! Ey Allah'ım, göğsüme genişlik ver, işimi kolaylaştır!



resimli cuma mesajları, Cuma mesajları 2018 resimli Cuma Mesajları 2018 sözleri



Ey Allah'ım, sağlığın hastalığa çevrilmesinden, birden bire gelip çatacak azâbından ve bütün gazâbından sana sığınırım!


Yâ Rabbî!.. Bu vatanı bizlere bırakan ecdadımızın ruhunu şad eyle! Memleketimize hizmetleri geçmiş ve Allah için harp etmiş dedelerimize rahmet eyle! Yurdumuzu her çeşit düşmandan koru! Çünkü sen her şeye kâdirsin!.. Dualarımızı kabul eyle!? (Âmin!)



resimli cuma mesajları 2018, resimli cuma mesajı 2018,






Fatır Suresi, 10. ayet: Kim izzeti istiyorsa, artık bütün izzet Allah'ındır. Güzel söz O'na yükselir, salih amel de onu yükseltir. Kötülükleri tasarlayıp düzenleyenler ise; onlar için şiddetli bir azap vardır. Onların tasarladıkları 'boşa çıkıp bozulur'.





Rsimli cuma mesajları 2018 yeni, resimli cuma mesajları, Cuma mesajları 2018 resimli Cuma Mesajları 2018 sözleri yayınımıza sizlerde yorumlarınızı ekleyebilirsiniz.
Next
This is the most recent post.
Previous
Önceki Kayıt

0 yorum:

Yorum Gönder