29 Ekim 2017 Pazar

Sayfamızda Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları, Cuma mesajları 2018, cuma mesajı 2018, Cuma mesajları 2018 resimli, Cuma mesajları 2018 yeni En Güzel Resimli Cuma Mesajları 2018 Mesajlarını paylaşabilirsiniz.

Cuma mesajları 2018, Resimli Cuma mesajları 2018

Allah'ım Sen benim Rabbimsin; Senden başka ilah yoktur. Beni Sen yarattın; ben senin kulunum ve gücüm yettiğince Sana olan ahdime ve vaadime bağlıyım. İşlediklerimin (kötülüklerin) şerrinden Sana sığınırım. Üzerimdeki nimetlerini itiraf eder; günahlarımıda ikrar ederim. Beni Affet. Zira günahları bağışlayan ancak Sensin. Cumamız kutlu olsun. Hayırlı Nurlu Cumalar.




Yâ Rabbî!.. Kendi sevgini, sevdiklerinin sevgisini, bütün enbiyânın, Ehl-i beytin, Eshâb-ı kirâmın ve bütün evliyâ-i kirâmın sevgisini ve sevgine kavuşturacak amel ve işleri nasip eyle!


Kabrin arkası için çalışınız, hakikî saadet ve lezzet ondadır.cumanız mübarek olsun


Ey Allah'ım! Rüzgârların getirdiği âfetin şerrinden sana sığınırım! Ey Allah'ım, gözümde bir nûr, kulağımda bir nûr, kalbimde bir nûr yarat! Ey Allah'ım, göğsüme genişlik ver, işimi kolaylaştır!



Cuma mesajı 2018, Resimli Cuma mesajları 2018 Anlamlı, kısa, uzun


Ey Allah'ım, sağlığın hastalığa çevrilmesinden, birden bire gelip çatacak azâbından ve bütün gazâbından sana sığınırım!


Yâ Rabbî!.. Bu vatanı bizlere bırakan ecdadımızın ruhunu şad eyle! Memleketimize hizmetleri geçmiş ve Allah için harp etmiş dedelerimize rahmet eyle! Yurdumuzu her çeşit düşmandan koru! Çünkü sen her şeye kâdirsin!.. Dualarımızı kabul eyle!? (Âmin!)


* * * * *


Fatır Suresi, 10. ayet: Kim izzeti istiyorsa, artık bütün izzet Allah'ındır. Güzel söz O'na yükselir, salih amel de onu yükseltir. Kötülükleri tasarlayıp düzenleyenler ise; onlar için şiddetli bir azap vardır. Onların tasarladıkları 'boşa çıkıp bozulur'.




Yâ Rabbî!.. Dinine severek hizmet etmeyi, kul borçlarını ödemeyi ve şehit olarak ölmeyi nasip eyle!



Hiçbiriniz kendisi için istediğini, mü’min kardeşi için istemedikçe gerçek iman etmiş olamaz.Hayırlı Cumalar



Cuma günü veya gecesi Duhan suresini okuyana Cennette bir köşk ihsan edilir. [Taberani]
Cuma gecesi Yasin suresini okuyanın, günahları affedilir. [İsfehani]
Cuma günü gusledenin günahları affolur. [Taberani]



En Güzel Resimli Cuma Mesajları 2018 Mesajları, Cuma Mesajları 2018

0 yorum:

Yorum Gönder